Searching...
2017. 02. 05.

Szülöi értekezlet 2017.02.02.

 Tünde néni leveléből.....

Farsang: február 10-én pénteken délután. A megjelenés nem kötelező, de kár lenne kihagyni. A műsorral még sehol sem tartunk. Hétfőtől Andrea nénivel intenzív próbák kezdődnek. A „tánchoz” nemcsak lányokat várunk. A tömegjelentek egyszerű mozdulatokra épülnek majd. A pontos kezdést, és a fellépő ruha szükségletet az ŰZENŐBE beírjuk. Kérem, csakúgy, mint az őszi bálon most is jelezzék: hogyan, kivel és mikor mennek a gyerekek haza. 
A belépőjegy ára : 300 Ft. Ott helyben fizetendő. Kérem, FOLYAMATOSAN FIGYELJÉK AZ ÜZENŐ FÜZETET!!!!

Tisztelettel kérek 300 forintot a ballagási ünnepség szervezésére. Minden osztály hozzájárul a költségekhez. /virág, fénykép, tarisznya, stb./ Határidő: február 10.

Azoknak, akik nem tudtak a szülőire eljönni:

- az ellenőrzőket a gyerekek hétvégén hazaviszik. Kéretik, mindig aláírva visszaküldeni!

- hiányzás: félévente max: 3 napot igazolhat a szülő. /mostantól nagyon komolyan veszem!/ 
 Van olyan család, amely már jócskán kimerítette a második félév keretét is.  Az orvosi igazolásokat 1 héten belül kérem! /mostantól ezt is nagyon komolyan veszem/ A házirend idevonatkozó részét kifénymásolom, és be fogjuk az üzenőbe ragasztani. Legyenek szívesek aláírni!

- mindenkinek, minden nap legyen üzenő füzete

- érdemes lenne Önöknek is a folyosó közlekedési rendjéről, a szünetben való megfelelő viselkedésről, és a „WC nem közösségi tér” gondolatról beszélgetniük a gyerkőccel.

- a héten nyelvtan dolgozat /részleges hasonulás: fogkefe- képzés helye szerinti részleges hasonulás, azonban- képzés helye szerinti részleges hasonulás, székkel- írásban jelölt teljes hasonulás. Szavakat fogok diktálni és fel kell ismerni ezt a három mássalhangzótörvényt.

0 megjegyzés:

 
Back to top!